Over Fanny

Hallo, ik ben Fanny Goossens-Koolen, afgestudeerd in 2008 als fysiotherapeut en sinds 2011 ook als oedeemtherapeut. Inmiddels na vele jaren in het vak en na de opgedane werkervaring in Deurne, Liessel, Asten en Eindhoven, ben ik nu toe aan een nieuwe stap: mijn eigen praktijk voor fysiotherapie / oedeemtherapie in Deurne.

 

Dit met mijn eigen visie, waar ik voornamelijk mijn diensten kan verlenen aan de (steeds groter wordende) chronische patiëntengroep. Kortom patiënten met chronische klachten en oedeem- / oncologie gerelateerde klachten zijn bij mij altijd welkom en aan het juiste adres.

 

Daarvoor is het continu nastreven van maatwerk en het samenwerken met de patiënten essentieel en keer op keer een leuke uitdaging. Hierbij staat vooral de kwaliteit van leven op de voorgrond. Om samen tot de best mogelijke behandeling / begeleiding te komen wordt er een plan van aanpak gemaakt en doelen opgesteld en/of bijgesteld. Daarbij heb ik ervaren dat het vaak zo is dat een gecombineerde aanpak het beste is. Dus zowel fysiotherapeutische behandeling als oedeem-, littekenbehandeling. Natuurlijk door zoveel mogelijk de aangewezen en onderbouwde richtlijnen / protocollen te volgen, maar vaak ook net dat stapje extra te zetten en/of ‘out of the box’ te denken en te handelen.